Miss Peppu -kilpailu lopetetaan – tässä viimeiset finalistit!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa on viime vuosina seurattu tarkasti miten Brasiliassa on valittu vuosittain Miss Peppu -voittaja usein monien värikkäiden vaiheiden jälkeen. Eilen kilpailun järjestäjä pudotti uutispommin ja kertoi, että vuoden 2017 Miss Peppu -kilpailu tulee olemaan viimeinen.

Toinen yllätys oli, että järjestäjät ovat päättäneet siistiä kilpailua hieman aikaisemmasta, sillä aiempien vuosien finalistien hyvin paljastavat asut on nyt vaihdettu mustiin uikkareihin. Edelleen asut paljastavat merkittävän osan kilpailuvälineestä, mutta muuten paljasta pintaa näkyy selvästi vähemmän kuin aiemmin. Tämän vuoden finalistit ovat Gilliane Bonheur, Ramoni Machado, Cinthia Pavanelli, Grasi Mattos, Rosie Oliveira, Nayara Godoy, Jane Ferreira, Iona Galvão ja Hellen Cristyan.

Eilen kilpailun järjestäjä Cacau Oliver julkaisi myös ensimmäiset kuvat tämän vuoden finalisteista. Oheisessa kuvassa muodokkaat kaunottaret nähdään poseeraamassa uima-altaassa takapuoli kohti kameraa. Edellisistä voittajista Suzy Cortez on poseerannut jo 37 lehden kansikuvassa ja hallitseva peppumissi Erika Canella komeilee parhaillaan Portugalin Playboy-lehden kantta.