Näin Kourtney Kardashian alastonkuva syntyi – siskot villiintyivät taustalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Televisiotähti ja liikenainen Kourtney Kardashian täytti juuri 38 vuotta. Nainen ei tunnu juuri ulkonäöltään vanhenevan, ja kolmen lapsen äiti näyttääkin olevan juuri nyt paremmassa kunnossa kuin koskaan aikaisemmin.

Kourtney Kardashian juhlisti syntymäpäiväänsä taannoin julkaisemalla itsestään kuvan, jossa hän poseerasi uima-altaassa täysin alastomana. Nyt E! Entertainment -kanava on julkaissut YouTubessa videon, jossa nähdään miten kohuttu alastonkuva syntyi.

Kourtney Kardashian halusi tehdä alastonkuvat heidän lomamatkallaan eikä häntä haitannut, että muut sisarukset seurasivat innoissaan kuvaajan takana rohkean Kourtneyn kuvauksia. Lopputuloksena saaduista kuvista tuli niin upeita, että Kylie Jennerkin katseli niitä kateellisena ja kertoi haluavansa samanlaisia kuvia.