Pentu karkasi aitauksestaan – halusi päästä emonsa luo

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Terrierit ovat koirarotuna hyvin omapäisiä ja sinnikkäitä kun ne todella haluavat jotakin. Nyt videolla nähdään suloinen jackrussellinterrieri Fendi, joka pienestä koostaan huolimatta ei anna oman aitauksen estää sen pääsyä emon luokse.

Videolla nähdään miten Fendi-pentu on omalla pennulle rajatulla alueella. Rajat on vedetty maahan muovisella aidalla, jonka pitäisi olla niin korkea, että koira ei pysty hyppäämään aidan yli. Fendi on kuitenkin niin sinnikäs pikkukaveri, että sitä ei mikään aita näytä estävän.

Fendin emo on aidan toisella puolella, minkä vuoksi pentu kerää kaikki voimansa päästäkseen aidan yli. Koira epäonnistuu monta kertaa ja jää aitojen väliin jumiin, mutta se ei silti luovuta. Hetken yritettyään koira viimein onnistuu ja pääsee vihdoin emonsa luo aidan toiselle puolelle.