Pikkutyttö huomasi nuken avulla äitiyden vastuun: ”Voi äitiparkaani!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheenäiti Katie Stauffer on julkaisi aiemmin hänen tyttärestään Milasta hauskan videon, joka lähti nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa. Pikkutytön tilitys hitaasti kävelevistä ihmisistä oli niin samaistuttava, että se sai ihmiset huvittumaan pienen tytön kokemuksista ja kärsimättömyydestä.

Nyt kaksivuotias Mila on kertonut hänestä kuvatulla videolla miten turhautunut hän on vanhemmuuteen ja sen tuomiin velvollisuuksiin ja vastuuseen. Mila on yrittänyt huolehtia nyt hetkisen omasta nukkevauvastaan, mutta se on alkanut todella ärsyttämään pikkutyttöä, koska vauvasta on aivan liikaa vaivaa hänelle.

Milan mielestä vauva on ärsyttävä, koska se vaatii jatkuvasti tytöltä huomiota. Tytöllä on omakin sosiaalinen elämä eikä hän halua jatkuvasti huolehtia vauvasta, joka teettää hänellä aivan liikaa töitä. Mila surkuttelee äitiparkaansa ja kokee nyt ymmärtävänsä kuinka raskasta äitinä oleminen on. Lopuksi Mila vielä kokoaa ajatuksensa ja toteaa, että seuraavalla kerralla hän varmasti valitsee LEGO-palikoita.