Robert Miles postuumisti suoraan listaykköseksi – listalla myös suomalaisyllätys!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin, että elektronisen musiikin supertähti Robert Miles kuoli 47-vuotiaana Ibizalla pitkällisen sairauden uuvuttamana. Hänen Children-klassikkokappaleensa jäi kuitenkin elämään. Nyt kappale on noussut suoraan Beatport-musiikkikaupan trance-listan ykköseksi.

Konemusiikin supertähden yllättävä poismeno nosti odotetusti uudelleen soittoon hänen vuonna 1996 julkaistun jättihittinsä. Kappaleen äkkiä kasvanut suosio näkyy nyt tuoreella trance-hittilistalla, jota ylläpitää DJ-ammattilaisten suosima Beatport. Children nousi nimittäin suoraan listaykköseksi uudelleen masteroidulla versiolla, ja lisäksi Top 5 -listalla on sama kappale toistamiseen. Childrenin alkuperäinen versio löytyy nimittäin listan sijalta 4.

Samalla listalla nähdään lähes Top 10 -joukossa myös suomalaista väriä, sillä Joonas Hahmon ja K-Systemin yhdessä julkaisema Yamana on noussut listan sijalle 14. Parivaljakko solmi taannoin solmineet maailmanlaajuisen levytyssopimuksen Armin Van Buurenin luotsaaman Armada-levymerkin kanssa. Yamana-kappale on mukana myös 21. huhtikuuta julkaistulla Armin Van Buuren – A State Of Trance 2017 -kokoelmalla, joka on kansainvälisesti yksi alan merkittävimpiä kokoelmajulkaisuja.

Beatport