Skeittaava ranskanbulldoggi törmäsi lasioveen – hupsista!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isommat bulldoggit ja pienikokoiset ranskanbulldoggitkin tuntuvat olevan koirarotuja, joilla on erityisen hyvä tasapaino ja intohimoinen suhde rullalautailuun. Nyt Lontoossa videolle tallentui hauska hetki, kun rullalautaileva koira törmäsi vauhti päällä suoraan lasiovia päin.

BBC News on jakanut Facebookissa hauskan videon, jossa nähdään miten ranskanbulldoggi ajaa Lontoossa BBC:n rakennuksen ulkopuolella omalla rulallaudallaan. Koiralla on kova vauhti päällä eikä kukaan onnistu pysäyttämään koiraa ennen kuin se jo törmääkin rakennuksen lasioviin.

Koiralle ei kuitenkaan käy vahinkoa törmäyksessä eikä se edes säikähdä. Koira jatkaa rullalaudallaan hyvin vauhdikkaasti toiseen suuntaan ja näyttää haukkuvan ihmisille aivan kuin se käskyttäisi ulkona olevia ihmisiä väistämään.

BBC's canine gatecrasher

A skateboarding French bulldog crashes into the front doors of the BBC's Broadcasting House in London. 😆 (via BBC Three)

Publié par BBC News sur jeudi 11 mai 2017