Ysäritähti Waldo auto-onnettomuudessa: ”15 cm kiinni ettei oltais yläkerran orkesterissa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkiartisti, Waldo’s People -yhtyeen keulahahmo Marko ”Waldo” Reijonen, joutui eilen vakavaan tilanteeseen, jossa hänellä oli rutkasti onnea matkassa. Dancetähti oli ajamassa maantietä noin 60 – 70 kilometrin tuntinopeudella, kun vastaantuleva auto ajautui täysin yllättäen samalle kaistalle ja sitten kolahti.

– 15 cm kiinni ettei oltais yläkerran orkesterissa, Waldo kommentoi tapausta Facebookissa.

– En muista edes, että ehdinkö tehdä minkäänlaista korjausliikettä kun osui. Poliiseja odotettiin tunti, koska ei ollut kiireellinen asia. Paljon on toitotettu, että jos liikenteessä jotain tapahtuu, niin se tapahtuu silmänräpäyksessä. Kyllä! En ehtinyt kissaa sanoa, Waldo kertoi Staralle.

Onnettomuuspaikalle lopulta saapunut poliisi totesi, että jos autot olisivat osuneet 15 senttiä toiseen suuntaan, niin törmäys olisi ollut nokkakolari ja seuraukset olisivat olleet täysin toisenlaiset.

– Tämä opetti, että ei ole aina omista ajotaidoista kiinni tuolla liikenteessä. Tilanteet tulevat silmänräpäyksessä ja niihin ei yksinkertaisesti ehdi reagoida, Waldo muistutti.