Orange is the New Black -seksipommi rannalla – paparazzi iski heti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin jättisuosioon noussut Netflix-sarja Orange is the New Black on tarjonnut vankilaelämään sijoittuvaa jännitystä katsojille jo kolmen tuotantokauden ajan, ja seuraava kausi päätyi taannoin hakkerille.

Useista sarjan naistähdistä on tullut suosion myötä julkkiksia, ja eräs heistä on Diane Guerrero. Maritza Ramosin roolissa nähtävä Diane Guerrero ei ole kovin tuttu näky parrasvaloista, mutta nyt hänet on kuvattu Miamissa rannalla vihervalkoisissa uikkareissa. Seuranaan hänellä oli poikaystävä.

30-vuotias näyttelijäkaunotar Diane Guerrero on yhdysvaltalainen, mutta hänen molemmat vanhempansa ovat Kolumbiasta. Hän nousi tähdeksi Orange is the New Black -hittisarjan myötä, mutta Guerrero on nähty myös useissa muissakin rooleissa. Guerreron vanhemmat karkotettiin Kolumbiaan, ja siitä saakka hän on ollut maahanmuuttajien oikeuksien näkyvä puolestapuhuja.

Splash
Splash
Splash
Splash