Isät tulivat viimein kotiin – vauvojen reaktiot ihastuttavat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kotiin on aina mukavaa tulla silloin kun tietää, että siellä odotellaan hymyssä suin. Nyt videolla nähdään miten ihana reaktio vauvoilla ja taaperoilla on ollut siihen kun heidän isänsä ovat tulleet viimein kotiin.

Lapset ikävöivät vanhempiaan aina silloin kun vanhemmat ovat poissa kotoa. Tällä kertaa YouTube-videolle on koostettu lukuisia tilanteita, joissa lasten reaktiota on kuvattu kun isä on tullut pitkän ajan jälkeen kotiin ja saanut viimein oman häntä ikävöineen lapsensa syliin.

Lasten ilmeet ovat näkemisen arvoiset kun he ovat nähneet, että heidän isänsä on tullut kotiin. Pikkuisten silmät kirkastuvat, he alkavat ääntelemään hyvin innostuneesti ja ojentavat kätensä jo valmiiksi isää kohti, että isä ottaisi heidät nopeasti syliinsä. Tällainen vastaanotto on ollut miehille varmasti todella sydäntälämmittävä.