Kendall Jenner haluaa seksikkäämpiin kuviin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Televisiotähti ja malli Kendall Jenner on tällä hetkellä yksi puhutuimmista ja kiinnostavimmista malleista muotialalla. Jenner on ehtinyt tekemään jo paljon töitä mallina, mutta häntä harmittaa silti se, että hän joutuu usein kuvauksissa olemaan oma itsensä.

Kendall Jenner kertoi People Magazine -lehden mukaan, että hän toivoisi saavansa välillä jonkin hyvin erilaisen tyylin itselleen kuvauksiin. Tähti epäilee, että monet haluavat tehdä Kendallista luonnollisen ja hänen oman itsensä näköisen juuri siksi, että Jenner on jo muutenkin tunnettu henkilö.

Kendall Jenner oli kertonut myös toivovansa, että hän saisi tehdä aistikkaampia kuvauksia. Jenner haluaisi olla seksikkäämmissä kuvissa siksi, että se on hänelle niin harvinaista. Kuvaaja Mario Testino kommentoi, että Jennerin vähäiset aistikkaammat kuvaukset saattavat johtua siitä, että kuvaajat eivät uskalla pyytää naista sellaisiin ajatellessaan, että Jenner ei halua paljastaa itsestään liikaa.