Pikkupoika purskahti itkuun Räikkösen keskeytettyä – Kimi kutsui pojan varikolle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset saivat seurata tänään Formula 1 -osakilpailua lähes yhtä synkissä tunnelmissa kuin parhaillaan käynnissä olevia jääkiekon MM-kisoja, koska molemmat suomalaiset putosivat kisasta. Kimi Räikkönen kolaroi pahasti jo ensimmäisessä mutkassa ja kisa päättyi saman tien.

Suomalaisten televisiokatsojien lisäksi eräs osakilpailua paikalla seurannut nuori Ferrari-fani otti Räikkösen keskeytyksen raskaasti, sillä Ferrari-vaatteisiin sonnustautunut pikkumies purskahti katsomossa lohduttomaan itkuun.

Ferrarin ja Räikkösen seuraava teko kuitenkin hyvitti kaiken monin kerroin. Kimi nimittäin kutsui pojan vanhempineen varikkovierailulle Ferrarin niin sanottuun motor homeen, jossa yleensä kestitään nimekkäitä kutsuvieraita. Räikkösen kilpailu jäi pojalta tällä kertaa näkemättä, mutta hän sai tilalle kokemuksen, jollaista aniharva pikkumies on koskaan saanut.