Kissanruoka katosi mystisesti – piilotettu kamera paljasti yllätyksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perhe oli ihmetellyt, minkä vuoksi heidän kissansa on jatkuvasti nälkäinen ja pyytää ruokaa vaikka sitä on ruokittu täysin normaaliin tapaan. Perhe halusi nähdä mitä kissan ruoalle tapahtuu, minkä vuoksi he päättivät asentaa kissan ruokailutilaan kameran nähdäkseen minne ruoka huoneesta katoaa.

Videolta paljastuu yllättävä totuus, kun kissalle tehdystä oviluukusta ryömiikin sisään perheen koira. Perhe oli todella yllättynyt siitä, että koira saa työnnettyä itsensä pienestä kissanluukusta, koska sitä ei ole tehty koiralle sopivaksi. Sinnikäs ja kyltymätön koira ryömii ovesta ruoanhimoissaan sisään ja hotkii kissalle tarkoitetut ruoat.

Videolla nähdään miten beagle syö kissan ruokakulhot kokonaan tyhjiksi. Luultavasti tämä perheen ongelma tulee vielä ratkeamaan itsestään kun koira ei enää mahdu luukusta pullean vatsansa vuoksi läpi. Siihen saakka kissa näyttää kuitenkin tyytyvän siihen, että se kuokkii puolestaan koiran ruokakipoilla.