Kylie Jennerin oman televisiosarjan traileri julki – fanit riemastuivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huhtikuussa Kardashianin perheen nuorimmainen Kylie Jenner paljasti, että hän on tekemässä omaa televisiosarjaa. Kyseessä on Kardashianit-sarjan spinoff, joita ovat myös perheen muita lapsia työllistäneet realitysarjat Rob & Chyna ja Revege Body.

Kylie Jennerin elämää esittelevässä Life of Kylie -nimisessä sarjassa tullaan seuraamaan 19-vuotiaan kaunottaren todella uniikkia elämää monitoiminaisena. Kylie Jenner toimii muotisuunnittelijana, tyyli-ikonina, televisiotähtenä, yrittäjänä ja Kylie Cosmetics -yrityksen perustajana ja toimitusjohtajana.

Nyt Life of Kylie -sarjasta julkaistiin hieman esimakua puoli minuuttia kestävän trailerin muodossa. Fanit ovat olleet videosta todella innoissaan eivätkä malttaisi odottaa, että sarja alkaa ja he pääsevät näkemään oikean Kylien kauniiden kuvien takana. Sarjan ensimmäiset jaksot alkavat heinäkuussa E!-kanavalla Yhdysvalloissa.