Mies yritti pitää laivaa kädellään – ei mennyt ihan maaliin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisillä on tapana ottaa erilaisten nähtävyyksien edessä kuvia, joissa he esittävät esimerkiksi nojaavansa rakennuksiin tai pitävänsä niitä pystyssä. Yksi tällaisista nähtävyyksistä on Italiassa sijaitseva Pisan kalteva torni, jonka edessä lukemattomat ihmiset ovat kuvanneet itsensä esittämässä sitä, että he pitävät tornia pystyssä.

Nyt surkuhupaisalla videolla nähdään hauska hetki tällaisen illuusiokuvan ottamistilanteesta. Mies on halunnut, että hänen vaimonsa ottaa hänestä kuvan, jossa hän on pitävinään taustalla näkyvää isoa laivaa hänen kädellään. Kuvan ottaminen on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty.

Videolla nähdään huvittava tilanne, jossa nainen yrittää epätoivoisesti saada miehen kättä laivan alle. Mies ei kuitenkaan monista yrityksistä huolimatta saa kättään osumaan oikeaan kohtaan. Lopulta hän turhautuu ja luovuttaa koko kuvan ottamisen suhteen.