Poika ei pitänyt synttärikakustaan – tuloksena karu synttärivideo

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Syntymäpäivien kohokohta on monille lapsille lahjojen lisäksi näyttävä syntymäpäiväkakku. Syntymäpäiväkakun ulkonäkö ei kuitenkaan tällä kerralla näyttänyt juuri miellyttävän itse syntymäpäiväsankaria.

Äiti on kuvannut hauskalle videolle kaksivuotiasta pikkupoikaansa, joka on saanut syntymäpäiväkakkunsa hänen eteensä. Lapsi tuijottaa vihreällä kuorrutteella koristeltua täytekakkua lumoutuneena samalla kun sen päällä olevaa isoa kynttilää sytytetään.

Kun vanhemmat ovat valmiina laulamaan lapselle syntymäpäivälaulua, poika päättää kuitenkin pudottaa kakun hänen edestään lattialle tönäisemällä kakkua. Videota kuvannut nainen alkaa vain nauramaan ja on varmasti helpottunut huomatessaan, että kakku laskeutui lattialle kuitenkin oikein päin.