Tyttöystävää haukuttiin lihavaksi – teinipojalta eeppinen vastaisku

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Indianan lukiossa päätöstanssiaisiin mennyt pariskunta on noussut koko maailman tietoisuuteen yhdessä yössä. Syynä on teini-ikäisen Tre Bookerin ja hänen tyttöystävänsä yhteiskuviin kohdistunut vihapuhe. Tre Booker kuittasi haukkumasanat täydellisesti.

Vaaleanpunaiseen paljettimekkoon tanssiaisissaan pukeutunut Madison Haulther on muodokas naisenalku. Hän julkaisi Twitterissä kuvan, jossa poseeraa komean poikaystävänsä kera. Kuvassa lukee: ”Prom with the loml”, eli tanssiaiset elämäni rakkauden kanssa. Osa netinkäyttäjistä haukkui Madisonin ulkonäköä lihavaksi.

Madisonin poikaystävä Tre otti ohjat käsiinsä. Hän kertoi julkisesti tyttöystävänsä olevan täydellinen ja upea juuri sellaisena kuin on. Tre twiittasi, että hänen mielestään kaikki ihmiset ovat kauniita. Teini-ikäinen pariskunta on mahtava esikuva muille siitä, mitä todellinen ja aito rakkaus on.