Kouhukaunotar lekotteli rannalla – sitten pulahti yllättävässä asussa uimaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurvikas mallikaunotar Amber Rose tunnetaan naisten oikeuksien puolustajana. Hän ei häpeile vartalonsa esittelemistä, ja nainen nähdään usein uhkeita muotojaan korostavissa asuissa. Eilen Amber ikuistettiin rannalla Miami Beachilla.

Rose nautiskeli aurinkoisesta päivästä rannalla seuruessa, jossa oli mukana esimerkiksi Khloe Kardashianin entinen poikaystävä French Montana. The Setai -hotellin yksityisellä rannalla lekotellut muodokas kaunotar päätti suunnata myös meren vilvoittaviin aaltoihin uima-asussa, jonka päälle hän yllättäen jätti verkkomaisen asun.

Amber Rose on tunnettu poikkeuksellisen paljastavista asuistaan, sillä hän viihtyy sellaisissa ainakin julkkisjuhlissa. Taannoin Amber esitteli verkossa julkaistulla videolla miten hän käyttää Sneaky Vaunt -nimisiä olkaimettomia rintaliivejä.

Splash
Splash
Splash
Splash