Baywatch-kaunottaren iltapuku oli pettää – viime hetken pelastus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaismalli Charlotte McKinney nousi suuren yleisön tietoisuuteen tammikuussa, kun hän esiintyi Carl’s Jr. -hampurilaisketjun kohutussa mainoksessa. Hänet nähdään sivuroolissa myös Baywatch-elokuvassa. Kate Uptonin haastajaksikin kutsuttu tähti on parhaillaan kovassa nosteessa.

Viikonloppuna Charlotte McKinney kuvattiin juhlimassa Baywatch-elokuvan ensi-iltaa Lummus Parkissa, Miami Beachilla. Siellä McKinney poseerasi upeassa mustassa iltapuvussa, jonka halkio kuitenkin huusi potentiaalista vilautusriskiä, joka oli myös vähällä konkretisoitua.

Floridasta kotoisin oleva Charlotte McKinney ryhtyi tavoittelemaan uraa mallina ollessaan 17-vuotias. Nykyään 23-vuotias vaaleaverikkö käytti Instagram-tiliään portfoliona. Charlotte noteerattiin Esquire-miestenlehdessä, ja sittemmin hänet on nähty muun muassa muotibrändi Guessin mainoskampanjassa.

Splash
Splash
Splash