Katy Perryn uusi musiikkivideo jo liian raju?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Katy Perry on kertonut aiemmin kirjoittaneensa uutta albumiaan varten noin 40 kappaletta. Nyt määrä on laskettu 15 kappaleeseen, jotka tulevat yhä nimeämättömälle uudelle albumille. Uudelta levyltä on jo julkaistu Chained To The Rhythm ja Bon Appétit -nimiset kappaleet.

Nyt nainen on julkaissut Bon Appétit -kappaleelle musiikkivideon, joka on sekä visuaalisesti että tarinaltaan hyvin erikoinen. Videolla nainen otetaan muovin alta, hierotaan jauhoissa ja valmistetaan ruoaksi usemman mieskokin toimesta.

Katy Perryn musiikkivideo on todella graafinen ja sisältää paljon hyvin erikoisia kuvia, joissa naista kouritaan eri puolilta kehoa kun häneen hierotaan jauhoja. Tämän jälkeen nainen keitetään kiehuvassa kattilassa ja asetetaan isolle tarjottimelle, jossa hänen päälleen heitellään kasviksia. Lopulta naisen hiukset vielä leikataan ja hänet nostetaan tarjottimella yökerhossa olevalle pöydälle.