Madonnan gaala-asu yllätti toden teolla – toi maastokuvion takaisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkissa Metropolitanin taidemuseossa järjestettiin juuri Art of The In-Between -gaalailta, joka tunnetaan myös nimellä Met Gala. Gaalassa nähtiin paljon pukuloistoa ja erikoisia asuvalintoja, kun muun muassa Kendall Jenner päätti saapua juhlaan täysin läpikuultavassa asussa, joka paljasti mallin takapuolen.

58-vuotias poptähti Madonna on myös tunnettu siitä, että hän osaa valita ylleen asuja, jotka aiheuttavat keskustelua ja herättävät huomiota. Tällä kerralla Madonna päätti pukeutua gaalaan iltapukuun, joka oli täysin maastokuvion peitossa.

Maastokuviollisen mekon asusteina naisella oli kaulassaa ketjuja, mustat nahkakäsineet ja maastoverkko, jota nainen piteli käsissään. Madonna oli myös ottanut suuhunsa mustia metallikoristeita, joiden ansiosta koko tyyli oli melko huomiotaherättävä.

Splash
Splash
Splash