Räikkösen keskeytystä itkenyt pikkupoika hellyttävällä varikkovideolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen miten Formula 1 -osakilpailussa tapahtuneesta Kimi Räikkösen keskeytyksestä lohduttomaan itkuun purskahtanut Thomas-pikkupoika kutsuttiin Ferrarin varikolle ja edustustiloihin, joissa hän sai tavata suuresti fanittamansa Kimi Räikkösen henkilökohtaisesti.

Nyt MTV Sport on julkaissut Facebook-sivuillaan osakilpailun varikolla kuvatun videon, jossa pikkumies pääsee kertomaan itse tunnelmistaan paikassa, jonne vain aniharva pikkupoika on päässyt. Hellyttävällä videolla Thomas tietää jo kertoa, että Bottas törmäsi radalla Kimiin. Hellyttävän videon lopussa poika ottaa ohjat ammattilaisen ottein ja toteaa lopettavansa, koska seuraavaksi nähdään mainoksia.

Kimi ja Ferrari kutsuivat pikkupojan vanhempineen varikkovierailulle Ferrarin niin sanottuun motor homeen, jossa yleensä kestitään nimekkäitä kutsuvieraita. Räikkösen kilpailu jäi pojalta tällä kertaa näkemättä, mutta hän sai tilalle kokemuksen, jollaista aniharva pikkumies on koskaan saanut.