Tory Lanes, Nikke Ankara ja Arttu Lindeman Blockfesteille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen ydinkeskustassa 18. – 19. elokuuta järjestettävän kaupunkifestivaali Blockfestin viimeinen ulkomaalaisvahvistus on kanadalainen räppäri-laulaja Tory Lanez. Tapahtuman artistikattaukseen kuuluvat myös Wiz Khalifa, Lil Wayne, Migos, Skepta ja $uicideboy$.

Toronton musiikkipiireistä pinnalle noussut Tory Lanez, oikealta nimeltään Daystar Peterson, keikkailee Blockfestien yhteydessä ensimmäistä kertaa Suomessa. 24-vuotias lahjakkuus sekoittelee musiikissaan elementtejä räpistä, r&b:stä sekä dancehallista. Hänen debyyttialbuminsa I Told You ilmestyi syksyllä 2016 ja kirvoitti platinaa myyneet singlet Say It sekä Luv.

Päivän kotimaisten kiinnitysten joukossa Blockfesteille vahvistettiin parhaillaan käynnissä olevalla Vain elämää -tuotantokaudella kansaa valloittava Nikke Ankara sekä Emma-palkittu Arttu Lindeman. Lisäksi Ratinassa nähdään myös poikkeuksellisen massiivinen Rähinä Special -keikka, jonka aikana ääneen pääsevät Brädi, Nelli Matula, Spekti, Timo Pieni Huijaus, Uniikki ja mahdolliset yllätysvierailijat.

Blockfest järjestetään aiempien vuosien tyyliin Ratinan stadionilla ja Ratinanniemessä. Tapahtuman liput myy Ticketmaster Suomi ja Tiketti. Saatavilla on myös kolmen päivän yhteislippuja, jotka takaavat sisäänpääsyn Blockfestin lisäksi The Weekndin tähdittämään Kaisaniemen tapahtumaan 1. heinäkuuta.