Suomalaiskeksintö näyttää kukkapenkiltä, mutta sisältä paljastuu 6-pack olutta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa kesä on lyhyt ja vähäluminen, joten harvoista aurinkoisista kesäpäivistä täytyy nauttia täysillä. Siihen kuuluu usein olennaisena osana myös monenkirjavat janojuomat, joiden kylmänä pitäminen voi joskus olla hieman hankalaan. Nyt esittelemme yhden ratkaisun.

Staran lukijan kuva

Staran lukija lähestyi toimitusta valokuvilla ja kertoi kehittäneensä maailman ensimmäisen yhdistetyn kukka-astian ja olutsäilön. Tyylikkään tukkiin rakennetun kukka-astian alaosaan on jätetty tila, jonne mahtuu kätevästi 6-pack olutta vaikkapa vaimon ja lasten silmiltä piiloon.

Mikäli tällaiset keksinnöt yleistyvät, niin jatkossa miesten voi olla vaikea päästä ulos esimerkiksi puutarhatöiden verukkeella. Siksi Staran toimitus suosittelee, että tällaisia kukka-astioita asetellaan erityisesti grillipaikkojen ja saunojen ympäristöön.

Staran lukijan kuva
Staran lukijan kuva