Inventaariota tekevällä miehellä naurettavan huikea sorminäppäryys!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mikäli jotain työtä tekee tarpeeksi kauan, sen hoitaminen saattaa lopulta sujua vaikkapa silmät kiinni. Sosiaalisessa mediassa hämmästystä keränneellä videolla tavataan mies, jonka työnteko sujuu uskomattomalla rutiinilla 30 vuoden kokemuksen ansiosta.

Youtube-käyttäjä A D:n videolla esiintyvä mies tekee inventaariota ruokakaupan jääkaapilla. Tietojen syöttäminen hänen vyötäröltään roikkuvaan laitteeseen sujuu erittäin näppärästi. Miehen ei tarvitse katsoa laitetta lainkaan, vaan hänen sormensa näyttävät miltei tanssivan sen numeronäppäinten päällä.

Videon jakajan mukaan kauppaan saapuneet asiaakkaat eivät voineet tehdä muuta kuin tuijottaa miehen työntekoa hämmästellen. Kaikesta päätellen reaktio internetissä on ollut samanlaista, sillä video on kerännyt parissa päivässä yli kaksi miljoonaa näyttökertaa.