Mitä ihmettä! Donald Trump lainasi puheensa Blondin kosto -elokuvasta?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Donald Trumpin presidenttiys on aiheuttanut paljon kohua ja etenkin mediassa loputtoman määrän erilaisia meemejä. Nyt videolla nähdään todisteita siitä, että yksi Trumpin puheista on saatettu lainata Elle Woods -hahmolta Blondin kosto -nimisestä elokuvasta.

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on ollut monesti uutisotsikoissa sen vuoksi, että hänen pitämänsä puheet ovat kuulostaneet liian tutuilta ollakseen hänen omiaan. Trumpia on syytetty siitä, että hän ja hänen tiiminsä ovat vain kopioineet hyvät puheet toisilta puhujilta. Nyt Trump näyttäisi ottaneen mallia Blondin kosto -elokuvasta.

Facebookissa leviää hauska The Tonight Show Starring Jimmy Fallon -sivuston jakama video, jossa nähdään leikkeitä sekä Donald Trumpin että Elle Woodsin puheesta. Videon perusteella näyttäisi siltä, että Trumpin puheen tauotus ja rakenne on otettu hauskasta komediaelokuvasta.

Donald Trump Plagiarizes Legally Blonde Graduation Speech

Trump might have plagiarized parts of Elle Woods’ graduation speech for his address to Liberty University.

Publié par The Tonight Show Starring Jimmy Fallon sur lundi 15 mai 2017