Maisa Torppa esitteli bikinipeppunsa – upea kuva Monacosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen realityjulkkis Maisa Torppa on ollut otsikoissa monista syistä, kuten pari vuotta sitten niin sanotusta tissigatesta. Kohu sai alkunsa, kun Torppa ylisti blogissaan suuria rintoja ja haukkui pienirintaiset naiset vertaamalla heitä ”pienimunaisiin” miehiin.

Viime aikoina Torppa on pysytellyt erossa suuremmista kohuista ja keskittynyt muihin asioihin. Nyt hän on julkaissut sosiaalisessa mediassa upean kuvan, jossa hän esittelee upeaa vartaloaan ja bikinipeppuaan valkoisissa bikineissä. Kuva on ikuistettu Monacossa.

Kyllä täällä tarkenee ☀️

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

🔜 Monaco ✈️🍓 #withmyfriend #friendstime

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on