Tässä on pomppulinnan viilein pikkupoika – ilmekään ei värähdä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pomppulinnat ovat pienten ja välillä hieman isompienkin lasten lempipaikkoja, joissa aika kuluu mukavasti pomppien ja erilaisia temppuja tehden. Nyt videolla ihastuttaa kaksivuotias pikkumies, jolla on todella tyylikäs tapa hyppiä.

Sivusta lasten leikkimistä seuranneet aikuiset ovat kuvanneet hauskalle YouTube-videolle pikkupoikaa, jolla on todella tyyni tapa hyppelehtiä pomppulinnassa. Samalla kun muut konttivat, hyppivät ja pomppivat linnassa, tämä pikkupoika hyppii rauhallisesti kädet taskuissaan.

Kaksivuotias poika näyttää hyvin viileältä hyppiessään tasajalkaa ja pitäessään käsiään housujen taskussa. Tilanteen koomisuutta lisää vielä se, että poika on hyvin aikuismaisesti puettu kauluspaitaan ja sen päälle puettuun neulepuseroon.