Kissan maukuminen yllättää – näin matalaa ääntä harvoin kuulee

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissat maukuvat yleensä halutessaan jotakin ja yrittäessään viestiä omistajilleen eri asioita. Nyt videolla ihastuttaa Jack-niminen kissaherra, jonka maukuminen on kaikkea muuta kuin tavanomainen.

Kun kissat maukuvat, ihmiset olettavat niiden äänen kuulostavan aina automaattisesti kimeältä ja siltä, että ne anelevat ihmisiltä jotakin. Jack-kissan maukuminen on kuitenkin hyvin matalalta taajuudelta kuuluva ääni, joka on todella erikoisen ja huvittavan kuuloinen.

Osa videon kommentoijista ovat olleet sitä mieltä, että video on aito, mutta osa ajattelee ihmisen äänittäneen kissan maukimisen erikseen. Vuohienkin on toisaalta nähty määkivän niin, että ne kuulostavat aivan ihmisiltä, minkä vuoksi näin matalalta maukuva kissakin voisi hyvin olla totisinta totta.

This cat has the deepest meow ever and it is hilarious! 😂 😂

This cat has the deepest meow ever and it is hilarious! 😂 😂

Publié par Daily Mail sur mardi 16 mai 2017