Kuvat varoittavat – näin voi käydä, kun nettiostos ei mene nappiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nettikaupat käyttävät vaatteidensa esittelemiseen upeita malleja, joiden päällä myös myytävät tuotteet näyttävät houkuttelevilta. Moni amerikkalaisnainen on nyt tilannut verkkokaupasta unelmiensa puvun prom-tanssiaisiin.

Nettiin on koottu kuvia naisten tilaamista tanssiaismekoista. Verkkokaupoissa myytävät vaatteet näyttävät erilaisilta naisten päällä, koska he ovat eri mallisia kuin vaatteita esittelevät mallit. Myös väri voi vaihdella valotuksesta ja oman tietokoneen näytön kirkkauden mukaan.

Kuviaan julkaisseet naiset suosittelevat, että ihmiset tajuaisivat ostaa päätöstanssiaisten asut kivijalkakaupasta. Ammattilaisen avustuksella hankittu vaate on todennäköisesti aina parempi kuin nettikaupasta mututuntumalla tilattu.