Jymy-yllätys! Musta Barbaari lopettaa musiikkiuransa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen hiphop-artisti Musta Barbaari, eli James Nikander, nousi vuonna 2013 yhdessä yössä tähdeksi, kun hänen Salil eka, salil vika -kappaleensa julkaistiin ja muodostui välittömästi suureksi hitiksi. Sittemmin mies on ollut otsikoissa esimerkiksi Tanssii tähtien kanssa -kilpailijana.

Nyt Nikander on ilmoittanut Snapchatissä lopettavansa musiikkiuransa Musta Barbaari -nimellä. Nikander ei kuitenkaan jätä musiikkia, vaan hautaa ainoastaan Musta Barbaari -artistinimensä. Tulossa on siis mitä ilmeisimmin uutta musiikkia, mutta toisella artistinimellä. Lopettamisesta kertoi Rumba.

Stara kävi pari vuotta sitten tapaamassa Mustaa Barbaaria Tukholmassa, jossa hän oli juuri lähdössä kollegansa Mikael Gabrielin kanssa Gumball 3000 -autoreissulle. Taksilla Tukholmasta Yhdysvaltoihin matkalla ollut räppäri kertoi Staralle tunnelmiaan ennen tuhansien kilometrien urakkaan.