Alaston mies oli raiskaavinaan haita – kuka on valokuvan mies?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa etsitään alituisesti uusia ihmisiä someraivon kohteeksi niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Ajoittain tulee vastaan myös tilanteita, joissa jonkinasteinen someraivo on ihan perusteltua. Yleensä tapauksissa on kyse eläinten tai muiden ihmisten kaltoinkohtelusta.

Parhaillaan sosiaalisessa mediassa leviää Anneka Svenska -nimimerkin julkaisema valokuva, jossa keski-ikäinen pyylevä täysin alaston mies nähdään raiskaavinaan kalastusveneeseen nostettua suurikokoista haita. Viestissä Anneka Svenska pyytää ihmisiä tunnistamaan valokuvan miehen.

– Missä tämä mies on? Pyydän jakamaan kuvaa. Löytäkää mies ja kysykää miksi hän teki tämän. Mitä humoristista on häpäistä teurastettuja eläimiä? Anneka Svenska kirjoittaa.

Tunnistusta ei ole vielä varmuudella tehty, vaikka miehen epäillään olevan Florida Gatorsin jalkapallovalmentaja Jim McElwain. Deadspin-lehti tavoitti miehen, joka kuitenkin kiisti olevansa kuvassa. Kuvia vertailtaessa yhdennäköisyys on tästä huolimatta poikkeuksellisen suuri. Parhaillaan verkossa yritetään edelleen saada selville kuka kuvan mies on.