Chris Cornell teki itsemurhan – löydettiin hirttäytyneenä hotellihuoneesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme aikaisemmin rocktähti Chris Cornellin kuolleen traagisesti Yhdysvaltojen Detroitissa. Nyt poliisi on paljastanut, että kuolemaa tutkitaan itsemurhana, sillä tuoreimpien tietojen mukaan hänet löydettiin hirttäytyneenä. Asiasta kertoi TMZ verkkosivuillaan.

Poliisit hälytettiin MGM Grand -hotelliin keskiviikon ja torstain välisenä yönä vain tunteja Soundgarden-yhtyeen konsertin jälkeen. Cornell löydettiin tuolloin kuolleena hotellihuoneensa kylpyhuoneesta. Detroitin poliisilaitoksen Michael Woody kertoi jo aiemmin tänään viranomaisten selvittävän riistikö tähti oman henkensä, ja nyt kuolinsyyntutkija on vahvistanut asian.

Cornellin vaimon kerrotaan ottaneen yhteyttä perheystävään ja pyytäneen häntä tarkistamaan, onko mies kunnossa. Huoneen oven murtanut ystävä oli löytänyt rocktähden kuolleena hotellihuoneesta. TMZ-julkaisun mukaan paikallinen kuolemansyyntutkija on vahvistanut, että kuoleman aiheutti hirttäytyminen. Hänelle tehdään kuitenkin vielä ruumiinavaus muun muassa verenkierrossa mahdollisesti olevien aineiden tutkimiseksi.

Grunge-musiikkityylin ikoniksi 1990-luvulla nousseen Chris Cornellin oli määrä esiintyä huomenna perjantaina Soundgarden-yhtyeensä kanssa Yhdysvaltojen Ohion osavaltiossa Columbusin kaupungissa järjestettävillä Rock the Range -festivaaleilla. Cornell muistetaan yhtyeidensä lisäksi myös James Bond Casino Royale -elokuvan You Know My Name -tunnuskappaleen laulajana.