Koira ei anna miehen syödä yksin – huvittava kooste

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koiran omistajat tietävät, että koira on ihmisen paras ystävä. Erityisen omistautuneen ja innokkaan ystävän koirasta saa varsinkin silloin kun on ihmisten ruokailuhetken aika. Vain harva koira pystyy olemaan vastustamatta ruoan kerjäämisen kiusausta.

Patrick Barnes on julkaissut Quincy-nimisestä koirastaan hauskan videokoosteen, jossa nähdään miten koira onnistuu olemaan aina silloin paikalla kun mies haluaa syödä jotakin. Quincyn ilme on niin suloinen ja aneleva, että vain harva koiran omistaja pystyisi olemaan antamatta koiralle makupaloja.

Quincy osaa olla paikalla aina kun jääkaapin ovi aukeaa, kun keittiöstä kuuluu rapinaa tai kun mies istahtaa välipalansa kanssa keittiön pöydän tai television ääreen. Näihin tilanteisiin moni koiran omistaja pystyy varmasti samaistumaan.

Whenever I eat in my house 😂@quincyvines Snapchat➡️peebasaur

A post shared by Patrick Barnes (@patrickbarnesvine) on