Lääkäri määräsi naisen lihavuusleikkaukseen – ei suostunut vaan laihdutti 45 kiloa

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Floridalainen perheenäiti Amber Barham hakeutui lääkärin vastaanotolle ylipainonsa vuoksi. Opettajana työskentelevä nainen painoi tällöin 125 kiloa. Lääkäri suositteli Barhamille lihavuusleikkausta.

Epäterveellistä ravintoa nauttinut nainen päätti, että hän laihduttaa ilman poppaskonsteja muuttamalla elämäntapojaan radikaalisti. Hän muokkasi ruokavalionsa uudenlaiseksi ja aloitti kuntosaliharjoittelun. Pienen lapsen äiti ajatteli, että hän on vasta 23-vuotias ja kaikki on mahdollista ilman suuria leikkauksia ja lääkityksiä.

Amber Barham onnistui tavoitteessaan ja laihdutti 18 kuukauden aikana yhteensä 45 kiloa. Hän aloitti terveellisen ruoan kokkaamisen ja treenaa kuusi kertaa viikossa. Nainen kertoo alunperin lihonneensa kilpirauhasen vajaatoiminnan vuoksi.

Nyt 25-vuotias äiti haluaa esimerkillään osoittaa, että kaiken saa mitä haluaa – jos näkee sen vuoksi vaivaa. Amber Barham kertoo Daily Mailille olevansa elämänsä kunnossa.