Taylor Swift rakastui brittinäyttelijään – lensi treffeille yksityiskoneella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja ja lauluntekijä Taylor Swift on löytänyt rinnalleen uuden brittikomistuksen. 27-vuotias laulaja on alkanut tapailemaan 26-vuotiasta näyttelijää Joe Alwynia, jonka kanssa hän on viettänyt paljon aikaa Lontoossa.

Vielä vanhempiensa luona asuva Alwyn ja Swift ovat tapailleet The Sun -lehden mukaan jo kuukausia, mutta he ovat yrittäneet pitää suhteensa mahdollisimman pitkään salassa.

Splash

Pariskunta on jo hyvin vakavissaan toistensa kanssa, mutta Tom Hiddlestonin kanssa julkisesti seurusteltuaan Swift halusi pitää tuoreen suhteen ensin mediahuomiosta piilossa.

Taylor Swift otti opikseen siitä miten paljon iso mediahuomio vaikutti hänen ja Tom Hiddlestonin suhteeseen, minkä vuoksi hän on pitänyt suhteensa salassa. Swiftin ystäväpiiri ja perhe ovat olleet kuitenkin tietoisia naisen suhteesta Alwyniin, joka ystävien mukaan tuntuisi olevan laulajattarelle juuri se oikea.