Victorian enkeli kuin seireeni – jopa Marilyn Monroe jää toiseksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

35-vuotias Victoria’s Secret -mallikaunotar Adriana Lima on yksi tunnetuimmista alusvaateketjun enkeleistä. Lima on myös näytöslavoilla selvästi yksi fyysisimmistä kaunottarista, ja hänen urheilullisuutensa ei jääkään koskaan katsojilta huomaamatta.

Parhaillaan Adriana on Ranskan Cannesissa, jossa hän osallistuu elokuvafestivaalien juhlallisuuksiin. Eilen mallikaunotar kuvattiin Loveless-elokuvan näytöksessä Palais des Festivalsin edustan punaisella matolla. Lima oli todella upea näky valkoisessa iltapuvussa.

Adriana Lima harrastaa urheilua vähintään kuusi kertaa viikossa. Hänen salaisen aseensa on iltaisin nautittava tattaripirtelö. Lima uskoo sen polttavan kaloreita yön aikana, koska siinä on niin runsaasti kuitua, että se saa ruoansulatuksen paiskimaan yöllä töitä.

Splash
Splash
Splash