Kendall Jenner herutuskuvissa – halusi lisää seksikkyyttä ja sai sitä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiotähti ja malli Kendall Jenner on tällä hetkellä yksi puhutuimmista ja kiinnostavimmista malleista muotialalla. Jenner on ehtinyt tekemään jo paljon töitä mallina, mutta hän kertoi silti äskettäin, ettei ole päässyt mielestään poseeraamaan vielä niin seksikkäästi kuin olisi halunnut.

Eilen julkaistiin italialaisen muotitalo La Perlan tuoreet mainoskuvat, joissa Kendall näyttää viimein päässeen toteuttamaan toivettaan rohkeammista kuvista. Muotikuvaajat Mert & Marcus ikuistivat supermallin niukoissa asuissa ja viettelevissä asennoissa.

Kendall Jenner kertoi haluavansa olla seksikkäämmissä kuvissa siksi, että se on hänelle niin harvinaista. Kuvaaja Mario Testino kommentoi, että Jennerin vähäiset aistikkaammat kuvaukset saattavat johtua siitä, että kuvaajat eivät uskalla pyytää naista sellaisiin ajatellessaan, että Jenner ei halua paljastaa itsestään liikaa.

Splash
Splash
Splash
Splash