Kendall Jennerin paita paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiotähti ja malli Kendall Jenner on tällä hetkellä yksi puhutuimmista ja kiinnostavimmista malleista muotialalla. Jenner on ehtinyt tekemään jo paljon töitä mallina, mutta hän kertoi silti äskettäin, ettei ole päässyt mielestään poseeraamaan vielä niin seksikkäästi kuin olisi halunnut.

Kerroimme aiemmin tänään tuoreista ja aikaisempaa rohkeammista kuvista, joissa Kendall poseeraa italialaisen muotitalo La Perlan mainoskasvona. Nyt hänet kuvattiin Los Angelesin kansainvälisellä LAX-lentokentällä beigessä asussa, joka yllättäen paljasti sisältönsä salamavalojen ristitulessa. Kaiken lisäksi Jennerillä ei ollut paitansa alla lainkaan rintaliivejä.

Kendall Jenner kertoi haluavansa olla seksikkäämmissä kuvissa siksi, että se on hänelle niin harvinaista. Kuvaaja Mario Testino kommentoi, että Jennerin vähäiset aistikkaammat kuvaukset saattavat johtua siitä, että kuvaajat eivät uskalla pyytää naista sellaisiin ajatellessaan, että Jenner ei halua paljastaa itsestään liikaa.

Splash
Splash
Splash