Mies halailee kulkukoiria – nekin kaipaavat rakkautta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taannoin sosiaalisessa mediassa levisi hellyttävä tempaus, jossa opiskelijat kiinnittivät katukoiriin ilmapalloja siksi, että ihmiset kiinnittäisivät niihin huomiota. Nyt videolla nähdään Thaimaassa asuva mies, joka halailee katukoiria aina sellaisen nähdessään.

Mies on huomannut, että myös hyvin monet kadulla asuvat koirat ovat hellyydenkipeitä ja kaipaavat ihmisiltä huomiota. Monet ihmiset kuitenkin huitovat koiria kauemmaksi tai pelkäävät niiden lähestymistä. Videolla näkyvä Thaimaan kaduilla kävelevä mies ei pelkää koiria vaan haluaa antaa juuri niille hellyyttä koska ne eivät ole ikinä aiemmin sitä ihmisiltä saaneet.

Mies haluaa saada koirat tuntemaan rakkautta ja hyväksyntää. Herkällä videolla mies rapsuttelee koiria ja halailee niitä. Kaikki koirat eivät hyväksy miestä heti tai anna hänen koskea niitä. Lopulta kuitenkin epäileväisimmätkin koirat luottavat mieheen ja ottavat rakkaudenosoitukset todella onnellisina vastaan.

https://www.facebook.com/inthenow/videos/811743748975996/