Myrskybongari kosi tyttöystäväänsä tornadon riehuessa taustalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet yrittävät järjestää kosimistilanteesta mahdollisimman ikimuistoisen, mutta vain harvoin ne ovat yhtä näyttäviä kuin texasilaisen Alex Bartholomewin tapauksessa. Hän pyysi tyttöystävänsä Britney Fox Caytonin kättä myrskyn riehuessa taustalla.

Myrskybongausta harrastava Alex kosi tyttöystäväänsä samalla, kun tornado pyöri heidän taustallaan vain muutaman kilometrin päässä. Alueella oli samana päivänä nähty useita tornadoja ja myrskyjä.

– Vau, mikä päivä. Kaksi tai kolme tornadoa, suuria myrskyjä ja mikä tärkeintä, hän sanoi kyllä! En voi kuvailla tunnetta, joka minulla on, Alex Bartholomew kertoi Facebookissa.

Tilanne ikuistettiin näyttäviksi kuviksi ja videoksi, jotka ovat sittemmin levinneet Facebookissa. Toivoa sietää, ettei Alexin ja Britneyn suhde tule olemaan yhtä myrskyinen kuin päivä jolloin mies pyysi tyttöystävänsä kättä.

 

Wow what a day. 2 (maybe 3 tornadoes), great storms and most importantly she said YES! I can't quite describe the…

Publié par Alex Bartholomew sur mardi 16 mai 2017

Engagement by McLean, TX Tornado

Video of the engagement underneath the storm that produced a beautiful tornado out in the middle of nowhere! The perfect backdrop for a storm chaser couple's engagement! Congrats to Alex Bartholomew and Britney Fox Cayton!!!

Publié par Tornado Intercept sur mercredi 17 mai 2017