Nämä julkkikset kiistivät nenäleikkaukset – kuvat paljastivat totuuden

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet julkisuuden henkilöt ovat käyneet kauneusleikkauksissa, mutta vain osa myöntää sen. Hollywood tähdillä on varaa maksaa parhaimmille kauneuskirurgeille, jotka osaavat tehdä niin hyvää työtä, että lopputulos saadaan näyttämään mahdollisimman luonnolliselta.

Nyt YouTube-videolla nähdään viiden tunnetun tähden ennen ja jälkeen -kuvat. Kuvien perusteella voidaan todeta, että tähtien nenät ovat muuttuneet todella radikaalisti vuosien varrella. Blake Lively, Victoria Beckham, Halle Berry, Kim Kardashian ja Scarlett Johansson ovat kaikki kiistäneet nenäleikkaukset, mutta kuvissa näkyvä ero on kuitenkin selkeä.

Kaunottaret ovat kiistäneet nenäleikkaukset, mutta kaikista meikkinikseistä huolimatta esimerkiksi sierainten näkyvyyttä ei pysty varjostamalla muuttamaan. Välillä leikkaukset vievät naisten ulkonäköä vain huonompaan suuntaan, mutta näiden tähtien nenäleikkaukset ovat olleet kuitenkin niin onnistuneita, että ihmisiä ei edes tunnu haittaavan se, että naiset eivät ole niitä julkisesti myöntäneet.