Opettaja paljastui narkomaaniksi – käsilaukussa huumevarasto ja piikkejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on paljastunut erikoinen tapaus, jossa koulun opettaja oli narkomaani ja käytti huumeita mahdollisesti myös koulussa. Lisäksi hänen epäillään varastaneen koululaisten luokkaretkeä varten keräämiä rahoja omaan käyttöönsä Oklahomassa sijaitsevassa Sapulpassa.

Holmes Park Elementary -koulun opettajana toiminut 27-vuotias Megan Sloan jäi kiinni, kun hänen vahingossa auki jättämän tietokoneen Facebook-tililtä löytyi keskusteluja kovista huumeista ja koulun omaisuuden varastamisesta.

Löydösten perusteella paikalle kutsuttiin poliisi, joka löysi hänen käsilaukustaan useita erilaisia huumeita sekä huumeneuloja, -ruiskuja ja lusikoita. Sloan on sittemmin eronnut koulun palveluksesta. Nyt poliisi julkaisi hänen pidätyskuvansa verkossa, ja kuva on saanut kovasti huomiota osakseen.