Eläinsuojan kissailmoitus huvittaa – kuka haluaa adoptoida paskiaisen?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinsuojissa asuville lemmikeille etsitään uutta kotia yleensä adoptioilmoitusten kautta. Ilmoituksissa eläimiä yritetään kehua niin, että ne herättäisivät ihmisten mielenkiinnon ja saisivat perheet adoptoimaan lemmikit. Nyt verkossa huvittaa kuitenkin ilmoitus eräästä kissasta, jota luonnehditaan hyvin suoraan paskiaiseksi.

Australialainen PetRescue on tehnyt sivuilleen adoptioilmoituksen Mr Bigglesistä. Oikealta nimeltään Lord Bigglesworth on sen hoitajien mukaan todellinen paskiainen, joka saattaa näyttää kauniilta kissalta mustan kiiltävän turkkinsa ja keltaisten silmiensä ansiosta, mutta ilmoituksen mukaan kissa on kuitenkin kaikkea muuta.

Mr Biggles ilmoittaa ihmiselle aina näykkäämällä mikäli sitä rapsutetaan väärin tai ihminen tekee jotakin muuta mistä kissa ei pidä. Kissalla on kuitenkin salainen pehmeä puoli, joka saattaa sulattaa ihmisten sydämet ikihyviksi ja saada heidät sietämään tätä itsekästä käytöstä.