Elvis Presleyn yksityiskone myydään – tämä oli aikansa superluksusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi maailmanhistorian tunnetuimmista rocktähdistä, Elvis Presley, lensi jo vuosikymmeniä sitten uransa huipulla yksityiskoneilla ympäri maailmaa. Nyt hänelle kuuluneista kolmesta yksityiskoneesta yksi on tulossa myyntiin. Kyseessä on vuosimallin 1962 Lockheed JetStarOne.

3,5 miljoonan dollarin lähtöhinnalla huutokaupattava lentokone oli 1960-luvulla todellista superluksusta, johon vain aniharvoilla oli varaa. Oheisista kuvista voidaan nähdä miten hulppeissa olosuhteissa rockin legenda aikoinaan matkusti, sillä lentokoneessa oli jo tuolloin muun muassa wc, televisio ja mikroaaltouuni.

Lentokone sisustettiin Elviksen toiveiden mukaisesti. Vuosikymmeniä varastoituna seisonut lentokone myydään 27. toukokuuta GWS Auctionsin huutokaupassa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

PÄIVITYS: Valmistusvuosi 1962 korjattu vuosimalliksi 1962.