Gemma Atkinson esitteli huippukuntoaan – kovan työ tuottanut tulosta

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Gemma Atkinson on englantilainen näyttelijä ja malli, joka tunnetaan parhaiten hänen rooleistaan Hollyoaks ja Emmerdale -televisiosarjoissa. 32-vuotias näyttelijätär on keskittynyt jo pitkään treenaamiseen, joka onkin alkanut nyt tuottamaan haluttuja tuloksia.

Gemma on nähty usein ulkosaleilla treenaamassa ja kuntoilemassa jopa rantalomiensa aikana. Nyt näyttelijä esitteli sosiaalisessa mediassa treenin tuottamia tuloksia, joihin nainen näyttäisi olevan myös itse enemmän kuin tyytyväinen.

Gemma Atkinson on noudattanut todella rankkaa treeniohjelmaa nyt 3,5 viikkoa, ja tulokset ovat jo nyt todella uskomattomat. Naisen mukaan hänellä on vielä kahdeksan viikkoa kovaa työtä edessä, mutta hän on jo nyt tyytyväinen siihen, että hänen vatsalihaksensa ovat alkaneet erottumaan.

When you spot yourself 😜 My Week 2 blog will be up later ✌🏼 @upfitnesslive

A post shared by Gemma Atkinson (@glouiseatkinson) on

My first training blog is in my bio 👆👆 Hope you enjoy 😊

A post shared by Gemma Atkinson (@glouiseatkinson) on