Halle Berry seksikkäässä kuvassa – alastomana lasin takana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

50-vuotias näyttelijä Halle Berry hämmästyttää fanejaan näyttämällä vuosi vuodelta vain yhä upeammalta. Näyttelijätähti on todella sinut oman vartalonsa ja ulkonäkönsä kanssa eikä pelkääkään esitellä hänen luonnollisia avujaan myös muille.

Halle Berryn Instagram-tili on ollut todellinen hitti siitä lähtien kun hän perusti sen. Nainen on säväyttänyt kerta toisensa jälkeen yhä upeammilla kuvilla, joista uusimmassa nainen esittelee lasia vasten painautunutta alastonta vartaloaan.

Halle Berry on julkaissut kuvan, jossa hänet on kuvattu raidallisen lasi-ikkunan takaa. Näyttelijätär on julkaissut kanavallaan paljon paljastavia ja seksikkäitä kuvia, joista yksikään ei kuitenkaan ole mauton tai halpa. Berryn jokainen kuva on aina hyvin sensuelli ja niin taiteellinen, että katsojat eivät voi kun ihastella naisen rohkeutta ja näkemystä.

I’ll tell you what freedom is to me. No fear. #NinaSimone

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on