Hengenlähtö lähellä – takaperinvoltti oli päättyä auton alle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Vaarallisia stuntteja tekevät saattavat tulla riskeeraneeksi oman henkensä näyttäväksi tarkoitettujen videoiden eteen. Sosiaalisessa mediassa levinneellä tuoreella videolla erään miehen takaperinvoltti on päättyä erittäin huonosti.

Videolla Floridassa asuva mies on päättänyt suorittaa takaperinvoltin parkkeeratun auton päältä. Varsinainen stuntti vaikuttaa sujuvan hyvin, kunnes mies horjahtaa maahan laskeutuessaan alas.

Mies kaatuu kohti takanaan olevaa tietä, välttyen täpärästi jäämästä kovaa vauhtia ajavien autojen alle. Videon tähden veli, Tommy jakoi materiaalin myöhemmin Twitterissä. Järkytystä ja hämmästystä kerännyt video on kerännyt muutaman päivän aikana palvelussa kymmeniä tuhansia uudelleenjakoja ja tykkäyksiä.