Katutaiteilija peittää kikkeligraffitit kondomeilla – muistuttaa sukupuolitaudeista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lontoolainen katutaiteilija on aloittanut hiljaisen, mutta näyttävän kampanjoinnin turvaseksin puolesta. 28-vuotias mies työskentelee päivisin taiteellisena johtajana, mutta vapaa-ajallaan hän etsii graffitteja ja töhryjä, joissa on peniksen kuva. Hän peittää sukupuolielimen kondomin kuvalla.

– Kuljen paljon kaupungilla ja liikun maanalaisella kulkuvälineellä. Panin merkille, että katukuvassa näkyy runsaasti töhryjä ja graffitteja, joissa on peniksen kuva. Minua erityisesti häiritsee, että sukupuolielimiä on samoilla bussipysäkeillä, joilta lapset kulkevat kouluun. Mielestäni ei ole normaalia esitellä paljasta penistä missään muodossa – ainakaan suojaamattomana. Se lähettää vääränlaisia viestejä, taiteilija kertoo BuzzFeedille.

Hän luki sukupuolitautitilastoista ja sai idean. Mies aloitti kampanjoinnin turvaseksin puolesta liittämällä kikkelikuviin kondomin silhuetin sekä yhteystiedot, mistä voi noutaa ilmaisia kortonkeja ja testata itsensä sukupuolitautien varalta.

City Cock 5 #protectcitycocks

A post shared by ProtectCityCocks (@protectcitycocks) on

City Cock 3 #protectcitycocks

A post shared by ProtectCityCocks (@protectcitycocks) on

City Cock 4 #protectcitycocks

A post shared by ProtectCityCocks (@protectcitycocks) on