Kim Kardashian juhli 100 miljoonaa seuraajaa Instagramissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisen median kuningatar Kim Kardashian menetti taannoin yli 100.000 fania sen jälkeen kun hänestä julkaistiin paparazzien ottamia käsittelemättömiä bikinikuvia. Nyt nainen on kuitenkin saanut uusia seuraajia tilalle tuplaten ja saavuttanut viimein hänelle tärkeän virstanpylvään.

Kim Kardashian sai juuri hänen Instagram-kanavalleen huikeat sata miljoonaa seuraajaa täyteen. Kardashian kiitti kanavallaan faneja eikä ollut itsekään uskoa tätä isoa seuraajamäärää todeksi. Kardashian juhlisti asiaa kuvalla North-tyttärestä ja hänestä itsestään.

36-vuotias Kim Kardashian on kuudes, joka on saanut yli sata miljoonaa seuraajaa täyteen. Ensimmäisenä rajan ylitti Selena Gomez, jonka jälkeen myös Ariana Grande, Taylor Swift, Beyonce ja Cristiano Ronaldo ovat ylittäneet saman määrän. Nainen halusi juhlistaa sataa miljoonaa seuraajaa lahjoittamalla sadalle onnekkaalle fanilleen LuMee-suojakuoret, joiden ympärillä on upeat selfiekuvat mahdollistava valo.

To celebrate reaching 100M followers I'm giving away 100 LuMee cases! To find out how to get yours go to @LuMeeCase 💯

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

she has no clue what 100 million followers means but she's excited cause i'm excited lol thanks for the follows and the love 💯

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on