Kissa oksensi – taaperon huoli oli suuri

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheen lemmikit ja pienet lapset ystävystyvät yleensä nopeasti ja monesti niistä muodostuukin vuosien varrella erottamaton parivaljakko. Nyt videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa pikkutyttö on ollut todella huolissaan perheen kissasta.

Perheen kissa oli ollut aiemmin päivällä hieman huonovointinen. Kissa oli oksentanut, mikä oli saanut lemmikin parhaan ystävän todella huolestuneeksi rakkaasta kaveristaan. Taapero oli kissan oksentamisen jälkeen huolehtinut kissasta koko loppupäivän ja pitänyt sille seuraa.

YouTube-videolla nähdään suloinen tilanne, jossa tyttö on käpertynyt sohvalle makoilemaan kissan kanssa. Tyttö osaa ihanasti lohduttaa kissaa ja silitellä sitä katsomalla kissaa samalla suoraan silmiin. Tyttö lohduttaa parasta ystäväänsä sanomalla, että kaikki tulee olemaan vielä hyvin.